Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Monday, November 29, 2010

perempuan tak suke bila lelaki ...





  1. kasar



          ( kasar or ganas. contoh situasi : lempar lempar brg. lau marah , cmpai boleh pecah semue bnde. hp pun boleh dibaling! )


sombong



          ( a.k.a berlagak. rase mcam hensem? pandai? banyak duet? tapi ade gak lelaki y xhensem , xpandai , tak ade duet sombong kn. tak tau lar ape masalah diorg. )



meninggikan suara


          ( ha. yang ni buat bingit telinge je! pantang ade clap , mule lar nk melalak. macam nk kuar anak tekak pun ade. )


main kayu tiga



         ( kayu ape? kayu golf kowt. haha. 

laki macam ni , tak reti bersyukur ngan sorg pompuan yang die ade. )


suke menipu



          ( menipu sebab ape? maybe sebab nk tutup kelemahan or kekurangan. guys , lau pompuan dh cinta mati kt korg , dont worry ok. kitorg boleh terima. tapi lau menipu sebab yang tak boleh dipertimbangkan , suc as cakap titow , rupenye kuar ngan org laen. huh. siap lar. )


mengongkong hidup pasangan

          ( kalau mengongkong untuk kebaikan tak ape lar. sekali sekala ke. ni kalau kawan pun nk kene bgtau semue kt die especially kawan lelaki , adeshh. susah lar. )


melihat perempuan lain

          ( yang ni kitorg tak boleh terime. melihat perempuan laen bermaksud , pandang tiga empat kali , atau pandang sekali tak paling paling. bukan ape. yang kat sebelah ni tak nak pandang. yang laen lak dipandang? erghhh. )


perasan

         ( perasan ape? perasan yang konon nya semue gurl tergila gila kat die. rase macam die popular sgt! haha. tak boleh nak kene puji ckit. )


pemalas



         ( walaupun cukup cukup difahami yang lelaki ni pemalas , tapi jgn lar melampau lampau. tak nak keje. duduk umah goyang kaki je. adoi. masak lar. korg tu lelaki. kawen nak. keje tak nak? ape hal. )


mementingkan diri sendiri

         ( means tak kisah ape nak jadi kat org laen. sebagai contoh ( geram ni! ) bile lelaki berebut rebut nak naek bas tolak menolak dengan perempuan. plus himpit himpit. apekah? tak malu. haishh. atau saje je? )


cemburu buta ( cemburu tahap gaban! )

         ( tak boleh tengok gf die talk dengan laki laen. walaupun depan mate die cndiri! awak , jgn lar cemburu tak tentu pasal. itu kawan ye. )


mata blink*blink ( mata duitan )

         ( yang ni untuk lelaki yang tak reti cari duet cndiri. tengok gurl banyak duet ckit , nak kejar. ayat macam macam. oii. usaha lar cndiri. boleh tak? )


kurang memberikan perhatian

         ( jgn lar buat tak tau je kalau org perempuan saket ke or ditimpa ape ape masalah yang memerlukan lelaki. terutamanye kalau time diorg BZ dengan hobi diorg. memancing lar , tengok moto lar , tengok kete lar. tengok bola lar! memang tak peduli org laen langsung. kn? )


panas baran

        ( nasihat saye. jgn marah marah. nanti kene darah tinggi. kan dah berpenyakit lak. susah. haha. tapi.. ade gak org yang low blood pressure ni panas baran. )


merokok



         ( yang ni. memang susah nak cakap ckit. org suruh stop. die cakap " tak boleh sayang.... " tu lar. sape suh start. but satu hari nanti , semoga perokok perokok ni insaf. walau dah byk kali bgtau how bad nye merokok ni , tetap tak de kesan. )


pengotor

         ( malas mandi! ade kn? wekk. busuk lar. )


gelojoh


           
    ( doa makan pun tak sempat nak bace. ape lar. tau lar lapar. at least bace bismillah. bile makan tu , ha amek 

    kau. masuk dalam mulut banyak banyak. dah tu , kunyah tau nak cakap rupe ape dh. haha. )


    cover macho

              ( walaupun tak macho! badan sekeping. muke jerawat. gigi kotor. nk cakap macho? stop it. ) 


    terlalu sibuk dengan kerjaya



             ( yang ini bagus. tapi jgn lar lupe kat org. cmpai kat diri cndiri pun dah tak terjage. )



    man is a leader.


    i luv my man 

    No comments:

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...