Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Friday, November 26, 2010

SEMALAM YANG LALU



semalam yang lalu? haha. ade ke ey? boleh je lar kn. actly , saye lum titow lagi sejak cmalam. hukkk. dh bape kali dh saye cam ni. rasenye dh lebih tige kali sejak dh habesh kuliah di UUM tercinta ni! uwaaa :'( ape nk jadi? sepatutnye study. tapi ape pun tak buat. lepas habesh gayut ( bukan guna dahan pokok ok. haha ) try to sleep tapi xleh. on baby gurl ni , bukak fb , forum , semak ptptn ,  curi cari angka giliran spm org ( haha. saje tak ade keje sgt2! ) & entah ape2 je saye tgok. hehe.


santapan saye , first saye minum nescafe ( yang menyebabkan mate saye untuk bertambah segar! ) + bishkut. bende yang saye baru pasan , ouh! stok nescafe saye dh habesh. cepatnye habesh? haha. igt tak nak beli lg sbb boleh mendorong saye untuk tidak titow lg. ha , yang paling besh , ye! instant noodles MAMEE ( chicken flavour sbb saye tak suke pedash ) telah masuk ke perut saye yang comel. hak. comel ke? ade sape2 nk jawab? saye bagi adiah. J

boleh lak saket perut. haishh. dh lar gelap. sunyi. takut~ terpakse lar tunggu cerah ckit baru leh g toilet. adeshh. due kali g toilet. baru saye igt. cmlam saye ade makan lontong yang ade sambal ikan bilis. mang sedap & pedash. sape suh makan. kan dh jd camtu. haha. susah kn lau tak leh makan pedash ni? semua nk kene jage.




ade lar lebeh kurang camni lontong yang saye makan tu. 

cume yang ni ade keropok. yang saye makan tu tak ade.


skang kul 7.21 am. tapi saye tak leh titow lg. sbb kene kejut org bgun titow. sape? saye kene kejutkan DIE untuk kejutkan ayah die. ok tak cam tu? hehe. ape ape je lar. demi kamu  ♥ hehe.

*plus* ade gak org yang suh saye kejutkan die untuk bgun nnti. tapi saye boleh titow dulu. die ade exam jumaat , 8 malam. all da besh to you! u can do it! ( babes , next sem kite g jalan jalan lagi oteys? hehe. )

dah macam tukang kejutkan org lak saye ni. haha. sape sape nak saye kejut kan , boleh! tapi.. belanje dulu cheese cake or fish burger ( nak yang marrybrown punye je tau! hehe )

ok lar. daa~ daa~


lupe nak cakap lak ,


GOOD MORNING!!! hehe. 


semoga hari ni akan lebeh baek dari cmlam. 

insyaallah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...