Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Saturday, December 18, 2010

AWARD lagi ♥







thanx to ellyna 
( ni ejaan name die yang saye save lam hp. hehe )
time tu tak tau ejaan y betul lg tau. die je y rajin bg award. haha. thanx3! 


1. Siapa orang yang paling disayangi?

family saya sebelah sini , 

family saya sebelah sane ( hehe ) ,

all my friendsss!



2.Kenapa saya sayang orang di atas?

sebabbb.. diorang family saya & diorang kawan

saya ( hehe). kadang kadang diorang tau je bile saya 

perlukan diorang. plus , they make me happy! 

saya taknak hilang walau seorang pun.



3.Kata-kata sayang untuk diorang?

sayang semua! saya minx maaf if ada buat salah. 

memang saya selalu buat salah. 




Tag to 10 bloggers:









♥ luv u all ! mmuaxx 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...