Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Friday, December 31, 2010

Happy New Year !

but before that.. 
nak bagitau yang..


Shoutbox lak hilang!! adoyaiiyaii. yaiii.


Tak pasan lak tadi pas add gadget online user tu samada shoutbox dah teremove atau ape. huhu. lepas ni harap harap jgn bende laen lak hilang. Naseb baek shoutbox tu senang nak dicari.


Btw , Happy New Year semua!!






Azam tahun baru?


Azam? Azam? ape kah itu ye? haha. 


Banyak kowt. 


#1 nak buat tu.
#2 nak buat ni.
#3 nak dapat ni.
#4 nak dapat tu.
#5 nak jadi cam tu! alar. yang tu tu..


hehehe. mane boleh bgtau. nanti tak jadi kalau benda yang kita nak buat , orang laen dah tau. 


Semoga tahun baru ni membawa banyak kebaikan kepada kita. benda yang dah berlaku biarlah berlalu. takyah nak kenang kenang dah. belajar daripada kesilapan yang kita lakukan dan perbaikinya. 




p/s : another important thing i wanna do in 2011 is nak pergi hari pertunangan LEYLA with him! hehehe. Insyaallah. ♥

3 comments:

nik nor laila fazna(sayang afandi) said...

syg oi...kalau ak jd tunang ak akan bgtau....ak terpkir msih awal lg kot nk tunang....ak muda lg...nk tunang lame2 byk halangan nye...kalau x 2011....pas ak abis blaje ye syg...
heheheheh

sayemilikdieselamanye said...

oloorrrrr.. tak jadi lak.. hehe.. xkesah lar, yang penting ko bhagia.. ku doakan ko slalu.. ♥

nik nor laila fazna(sayang afandi) said...

tp pe kate ko dtg time along ak kawin nanti nk x?
bwak la NUR ko skali,...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...