Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Friday, December 10, 2010

LUNA MAYA tak rasa bersalah pun!

Nama Luna Maya ni popular kan skang? lagi lagi lepas kes video luc** tu. haha. Memang senang nak tarik perhatian orang lain. Luna ni dulu start as a model and berlakon file 30 Hari Mencari Cinta. 


Dia gak ada butik LM Untuk Hardware kat Bandung , Jakarta. Birhtday dia? 26 Ogos 1083. Asal Denpasar ,  Bali. 






Luna ngan Ariel ( sape lagi? bf dia lar. ) ade buat iklan Lux. Buat iklan je ke? haha. Ade lagi yang lagi besh. Bulan Jun 2010 yang lalu , kecoh dah "Dunia" kontroversi video seks dia ngan mamat tu. wahh. hebat. 


Tapi.. Luna just anggap dirinya sabagai seorg mangsa dalam kes video luc** tu not as the person yang bertanggungjawab menyebarkan video tu kat pihak lain. 


erkk! dah buat salah pun still nak blaim org yang sebarkan bende alah tu? adeshh. ape dah. 






Dia cakap , sebagai warganegara yang taat kepada hukum , dia akan mematuhi peraturan yang dikenakan kat dia je. Dia gak sentiasa bersedia je untuk hadir ke mahkamah memberi kerjasama sebagai saksi perbicaraan Ariel ( nama asal Nazril Irham ) yang dah kene jail since Jun 2010 yang lalu. Dia menghadapi tuduhan di bawah 2008 Anti-Pornografi Hukum , Informasi 2008 dan Transaksi Elektronik Undang-undang ( ITE ) serta Perkara 56 KUHP. 


Seorg lagi artis yang turut dikaitkan dgn kes ini is Cut Tari.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...