Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Wednesday, January 5, 2011

Obri AF7 dah bertunang. TAHNIAH

suke kalau ade orang nak kawen. diorang bahagia , saya pun rase ikut rasa bahagia. hehe.

kenal tak OBRI? kenal kan. bukan ape. boleh tahan gak rupa paras die ni. hehe.

sebenarnya nak bgtau yang kat UUM tu pun , de sorang abang senior yang muka die cam Obri ni ha. kalau ter-nampak abang tu (ter-nampak ok. bukan saje saje cari. hehe) mesti teringat kat Obri ni ha. Kalau dah nampak abang tu , saye usha lar puas puas. oupps. ter-bahagi tau lak. hehe.

Obri bertunang pada 25 Disember yang lalu. Majlis tu just kecik kecik je untuk family members. Kalau mengikut perancangan , majlis perkahwinan diorang akan diadakan pada tahun ni.


ha. kalau nak kawen tu bgtau. jgn tibe tibe dah kawen. hehe.

Sumber : Murai


*tak igt lar lak name abang senior kat UUM tu. aiseyhh*

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...