Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Wednesday, February 23, 2011

Invisible Clothes Concept

ada gak pakaian yang direka sama dengan warna kulit atau yang menampakkan seakan akan bentuk badan yang sebenar. kalau setakat nak tunjuk "konon" nye berbadan sasa , boleh lar. tapi kalau setakat luar je , dalam sekeping nak buat ape. haha. menipu je tau.

ade sape sape berminat nak pakai pakaian camni? kalau kat malaysia ada camni , mau kene bebel ngan mak dulu sebelum dapat kuar umah. tak pun takde orang nak jalan ngan korang. hehe. kalau saya pun , malu aih nak jalan sama.


Invisible Clothes Concept - 01

segak kah? yang ni action je bagai. ouh. yang ni bertatu. xnak yang bertatu? try usha kat bawah ni lak. hehe.

Invisible Clothes Concept - 02

amacam? tergoda kah? haha. takde maknanya kan. sape sape nak , g lar cari sendiri kat ceruk mana ada dalam malaysia ni ha. tak pun , boleh fly pergi negara omputih ni ha. kalau agak agak nak fly tu , ajak lar saya. hehehe :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...