Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Friday, March 18, 2011

peluang untuk memenangi HTC Desire HD bernilai RM2199!

nak menang sesuatu yang sangat best?


first , mesti lar kene register dulu kan.


isi butir butir yang diperlukan tu. pastikan korang ingat or salin lar kat mane mane. 

kalau lar korang menang , tapi lupe pasword , menyesal lak kan. hehe.


pastu , korang boleh update lar profile korang. 


click todays deal kat atas tu. dan cari Buzz Deal untuk menang android smartphone ni.

click Buy. 



then , akan kuar page cam kat bawah ni. click proceed to payment. 

jangan risau. its free hokey. hehe


lepas dah click tu , akan kuar congratulations letter ni. 
untuk tahu korang punya certificates number , sila ikut anak panah. 
pilih my certificates.


pastikan bila tarikh pemenang akan diumumkan. 
jangan lupa untuk check certificates number korang pada tarikh tersebut.


susah? senang je kan. dealmates akan bagi follow up emel kat korang.
rajin rajin lar check ye.
hehe :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...