Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Thursday, May 12, 2011

Nasi Ganja?

nasi ganja? ish. boleh makan ke? ada ganja tu.

ha. saya pernah dengar pasal nasi ganja ni. tapi tak pernah tengok dan rasa lagi lar.

sedap ke? dengarnya , nasi ganja ni popular kat IPOH.

sampai ada orang luar datang IPOH sebab nak makan nasi ganja je.

keistimewaan nasi ganja adalah terletak pada ayam merahnya.

ayam merah tersebut dimasak dengan mencampurkan sambal kelapa.



nampak sedap je kan. rasa nak ngap je ayam tu.

tapi apakan daya , saya tak boleh makan ayam.


haa. Aidid Marcello ni pun layan nasi ganja jugak. 

siap update lagi kat fb.

korang yang belum pernah try , jom lar ke ipoh.

korang boleh ke  Restoran Yong Suan , Jalan Yang Kalsom.

Terletak berhampiran Balai Polis Pekan Baru.

balek cuti sem ni nak ajak family singgah Ipoh lar.

boleh test ke-ganja-an nasi ni!

hehe.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...