Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Saturday, June 18, 2011

The New Perodua Myvi 2011

Ramai dah yang bercakap tentang model baru Myvi ni.  

Yang positif. yang negatif. Pape pun support national car lar kan. 

Jom lihat perbezaan reka bentuk model lama & baru ni.


Nampak macam model baru ni kurang kembang sikit. hehe.

Terdapat tiga jenis keluaran model terbaru ni :

Perodua Myvi Standard
Perodua Myvi Premium
Perodua Myvi Premium Elegance

Harga Perodua Myvi yang ni  bermula dari RM43900 dan ke atas.

Part yang paling saya suka suka suka adalah yang ni. 

Dan ini lar antara sebab saya nak buat entry ni. haha. 


* CTRL + Click pada gambar untuk pandangan yang lebih wow.*

Dash-mounted gear shift. 

bukan lagi kat tengah bahagian antara seat tu.

cuba bayangkan kalau time nak pecut & tukar gear. mesti best beat best kan? hehehehe.

sape sape dah order kete ni? boleh lar nanti bagi saya test ey. boleh lar .. ..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...