Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Wednesday, January 11, 2012

Hati hati! Jangan KLIK KLIK!

Virus sedang menular dalam facebook! 

ohoo. makin menjadi jadi lak virus skang ni.


APA PATUT KORANG BUAT??

klik button kat tepi tu, klik REPORT/MARK AS SPAM sahaja.

jangan klik kt gambar lak ye. takyah nak share share bagai.

tipu je ni.

selalu terjadi pada mereka yang gunakan timeline facebook. 

bila dah guna timeline, takleh nak tukar asal semula.

ada yang suka dengan timeline ni, ada yang tak suka.

tapi yang bestnye, bila guna timeline, boleh jadikan sesorang tu kreatif.

macam kat bawah ni.



kreatif kan? pada korang yang dah guna timeline ni, boleh lar buat.

saya tak guna pun timeline ni, nampak macam serabut je. hehe.

lagipun, ramai yang nak tukar balek asal. tapi.. tapi.. TAK BOLEH!



2 comments:

Miss teddY said...

sAyer la mangsenye cik aina sofia ooii... http://bebelanteddy.blogspot.com/2012/01/remove-timeline-facebook-tu-virus.html

Nurainaa Sofia Nurazizul said...

haaaa. mmg pun. byak noti's ain syudd kt fb tau. smue psal ni. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...