Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Wednesday, November 17, 2010

Lets Get Active

ASSALAMUALAIKUM . semue

setelah agak lame saye xupdate blog, (dulu2 merepek je buat pos ntah ape2! haha) tibe tibe rase nk tulish balek lar lak. semangat ni dtg sebelum final exam sem 1 saye, iaitu next week! haha.. actually, bende y same berlaku ketika post saye y pertama, lau ikut date kt ctu, 10 APRIL 2010, adalah ketika exam week ntuk final exam for my matriculation program! hahaha.. saye pun xtau nape time2 camni, y mane sptutnye saye menghadap buku2 y ensem untuk difahami! blog ni sbnarnye was born since the year 2008, if i were not mistake, but saye dh delete pos2 y DOLU2 sbb at that time, saye budak2 lagi
(ye ke?) hehehe. and for SURE, ber-blogging sptutnye djdikan as an activity for free time ( lapang lar sgt! hehe ) or full time for some blogger. tapi ntuk diri saye, sptutnye lar bukan pade waktu sekarang! but.. who cares? hehehehe. bantai je lar. oleh itu , 



time ni kul 5.52 (a.m ye) sptutnye saye sudah tidur. ATAU ssptutnye tgah buat revision ntuk exam? tapi oleh kerane saye telah melawat blog COMEL penuh TARIKAN lagi MEMPERSONA oleh ,


I.M 


* home *


* end *

(g lar usha page die!hehe) 

telah menimbulkan semangat y membuak2 ( cam air panas! hehe ) ntuk saye meng-UPDATE my blog! jeda! ni semue sebab awak tau x? haha! nape buat comel2 cmtu? tapi memang PATUT sbb awak comel (macam SAYE!). maju dah blog awak ey? dh lame xbuat lawatan smbil belajar ke sane! hehehe. wekkk. thanks sbb byak widget y saye boleh dapat from your blog. lagu tu, aisheteru ( kowt? hehe )  best! tapi.. meleleh ckit. hehehe. ha! nnti ajar ey, cmne nk buat cam star2 kat arrow tu? tau. tau.  one more thing, saye dh promote blog awak y COMEL tu, komisen? haha. gurau. MISH U!


azan SUBUH pun dh berkumandang. oh! today is ..

HARI RAYE AIDILADHA! 



tapi saye tiada dsisi family y tercinta. why? sebab saye gatal xnk balek! tapi skang ade a bit MENYESAL sebab xbalek! saye nak rendang ayam! nk! nk! hukkk :'(

yang kat umah nenek tu ( tmpat family bkumpul ) lau mkan igt saye ye! kat cni kafe BANYAK tutup! semue nk beraye! ~UWAAA~ cmalam je ntah ba[e byak kali my mom called me! rindu kowt?haha..

I MISS U TOO!!

dh lar.. cmlam mimpi diorg! bgun2 je rase cdeyh!

sabar ey, lagi sbulan je, saye balek.. sebulan? 4 minggu? 30 hari? 720 jam? 43200 minit? 2 592 000 saat?? lamenye! hukkk. xpe, SABAR..SABAR...


my first paper is on 24th NOV 2010 for ELEMENTARY STATISTIC. to my lecturer,

MR KAMAL KHALID




sorry for publishing your picture here! hehe.. thanks for all your ILMU y telah dcurahkan kepade saye! wlaupun saye penah TER-tido lam klas (tapi bukan sbb encik ajar xbest, sbb saye ngantuk cgt2!) hehe.. i like the way u lecture us.. simple but PADAT! thanks again. i'll do my best. 

okey lar,

rakyat rakyat sekalian ( cam ramai je y visit blog ni, pdahal xrmai y tau pun! ) hehe. see u again yeah!

daA~

2 comments:

izzaidah mohtadi said...

TQ TQ . hahahahah :)

sayemilikdieselamanye said...

eleh. kembang lar tu. hehehe wekkkc :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...