Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Tuesday, November 30, 2010

FUNNY CAKE

ade tak sape sape yang tak suke makan kek? adesh. rugi lar. sedap! walaupun memang lar kek mengandungi bahan bahan yang kurang baek untuk kesihatan , tapi kalau setakat sikit sikit tu tak ape lar. kalau dah lebeh lebeh sendiri tanggung lar. hehe.

saye suke kek coklat! plus cheese cake! yumms! yang kat bawah ni , kek saye tau. sedap kan.



tapi.. kek kek yang kat bawah ni , lagi besh. wow! teringin? pilih lar. hehe.

#1 kek untuk sape sape yang nak celebrate birthday baby diorg.


#2 kek untuk.. sape sape yang sedih kehilangan atau kematian haiwan peliharan.

simbol nye? gagak hitam. haha 


#3 kek bagi pasangan yang ingin berpisah. ( ade ke org nak buat? ) haha. 


#4 kek untuk perempuan yang tgh frust. 


#5 kek bagi meraikan WIFE korg yang mengandung.

wife ok! bukan gf. 


#6 kek daripada seorg anak yang sayang kat ayah die. ( kalau rase nak kene terajang buat lar. ) haha.


#7 kek untuk mereka yang bakal mengambil ape ape ujian yang berkaitan.  

tak payah nak hafal , makan je huruf huruf tu. ala , macam dalam cite doraemon tu. hehe.


#8 yang ni special sikit. agak agak lar kalau dah tak ade idea pun.


#9 ade tak org nak makan or beli kek ni? 

walaupun harge die RM1? sape sape? haha.


#10 nothing to say dah. nak g muntah. hehe.



idea manusia berbeza beza. 

tapi jgn lar buat sesuatu yang teruk.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...