Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Sunday, November 21, 2010

Kelayakan Akademi Fazley Dipertikai?

i'm not talking seriously about this issue. but as a malaysian , yang amek berat dengan " orang orang yang penting di dalam negara " , saye rase benda ni tak sepatutnye terjadi. sikap professional seseorang sepatutnye perlu lebih tinggi daripada hal hal peribadi. kan?

kesian tengok fazley & family die setelah saye tau serba sedikit ape yang berlaku. walaupun saye tak tau semuanye , hanya mereka je yang tau , perbuatan yang dilakukan tu memang agak .. .. hurmm.. tak habes habes nak kene kan org. walaupun org tu org yang dekat dengan kite. ( memang sangat dekat sepatutnye )

bahagie je tengok diorg kn. sweet je. J





camne boleh timbul yang kelayakan fazley dari University of Wales ni fakes?




( screencapture dari Facebook Fazley )





( luahan fazley )





ape ape pun , kite tunggu kenyataan fazley nanti. same same kite nantikan. semoga kebenaran terbukti nanti.

to fazley & family , sabar dalam menghadapi dugaan ye. jgn risau , ALLAH ade.


TERLAJAK PERAHU BOLEH DIUNDUR , TERLAJAK PERBUATAN?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...