Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Wednesday, December 15, 2010

Camne nak gune balek PC yang dah tak leh pakai


korang mesti ada pc or komponen komponen pc yang dh tak leh nk guna kan.

kat sini ade two ways camne nk buat bende tu berguna balek.

haha.



mesin pembancuh kopi. jimat. takyah nak beli yang mahal mahal tu. 

amacam ? boleh buat ?




kalau ada sape sape yang suke bela binatang peliharaan tu.

boleh lar buat sangkar yang gaya camni. daripada terbiar tak

berguna kan.

boleh gak time time on9 sambil beramah mesra ngan haiwan tu.

hehe. try mau ?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...