Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Wednesday, December 1, 2010

Kesian kat kucing ni.



anak kucing ni ade dua ekor. kembar kowt. hehe. 

"diorg" ni menetap secara tak rasmi kat blok saye. 

jantina? ouh. saye tak tau. tak penah igt nk cek pun. haha.



comel je. tapi.. yang ni lagi seekor.


apa problem kat mata anak kucing ni ey?

kesian saye tgok die. rasa macam nak gosok gosok je mata die.


pernah time tu saye nmpak die titow kat tangga. 

tempat tu panas kene cahaye matahari. 

saye alihkan lar die kat tempat sejuk ckit. yang tak panas.

bile saye datang balek , tgok die pergi semula kat tempat yang panas tu.

aikk? tak panas ke anak kucing uii. diorg ni tak ade name.

ade sape sape nak bagi name? hehe.




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...