Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Sunday, December 26, 2010

R.E.H.A.T


Tak boleh nak update blog buat sementara waktu.huhu.

Ade problem ckit yang menghalang. Ni pun post dari MSWord je. Lau update dari cni takleh nak post ngan pic skali. Dah penah try dulu. Tak tau kenape. Atau saye yang tak tau nak buat. Time edit boleh masuk pic , tapi bila dah publish pic tak kuar kat lam blog. Entah lar. Ceq tak tau. J

Di pagi yang hening ni , saye keseorangan. Ecehh. skema lar lak. Haha. Semua dah titow & bermimipi yang indah indah ( maybe). Hehe. Tadi dah layan movie , tapi cam tak besh je. Then , tak tau nak buat ape lak. Perut lak dah full , tak boleh nak masuk lg. Nnti nak titow rase kembung je. cuti ni tak tau lar bape kilometre lemak akan bertambah.

Sebabnye , setiap malam telan ayam goreng , wedges & burger. Haishh. Makanan ni semue disumbangkan oleh sepupu saye yang keje kat fast food restaurant tu. Die baru keje dua minggu , tu pun dah sibuk nak buat surat berhenti. Biase lar , budak baru lepas SPM , macam macam keje die nak buat kalau boleh. Saye? Tak penah merasa alam pekerjaan lg. Adehh. Camne ni? Orang laen dah ade pengalaman , saya kosong. Huhu.

Ok lar uolls , itu aje nak bgtau. Hehe.

Gud nitezzzZzz.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...