Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Thursday, December 23, 2010

whOaa! GILER BEST *it's freeee*

giler best sebab ... ...

saye boleh menggunakan broadband secara free. 
( kepada yang dah lame tau tu diam diam. saya baru tau ). hehe. memang saya tau ada cara yang boleh digunakan untuk dapatkan line secara free , tapi dulu saya tak berminat sebab saya guna operator lain. memang tak amek port langsung lar-hh. 

walaupun saya menggunakan operator yang berbeza , tapi saya boleh mengakses ke operator lain dgn jayanya. ohohohhh! sory sebab excited terlebeh ni! jgn gelak ye. hehe.

thanx to my sepupu yang at first , dia ajar untuk guna line free ( tapi gune broadband dia ). bila dia dah balek umah dia ( of course dia bawak balek broadband dia sekali ) saya pun mula lar berserabut kepala untuk ber-online.

walaupun dah dua kali topup broadband untuk bulan ni je 
( tak tau bape ribu masuk lam bill ) tapi still tak ok. bukan ape , bila dah topup tu , dia jalan cepat sgt! sepupu saya ( yang lagi sorang ) cakap , kalah *hondastreamyx* dia. really FAST.  tak sampai 24hours dah habes 1gb. huhh. cepat kan? bukan saya buat ape ape pun. cam biasa je. entah lar. memang diorang saje bagi jalan cepat cepat nak suh topup lagi.

tapi sekarang bila saya tekan tekan ( saje suke suke ) boleh lak. tak sangka! kalau tau awal awal , boleh buat camni. tak sangka lak , walaupun guna operator lain , still boleh akses ke operator yang lain.  hey tokey , tak rase rugi ke? haha.

whatever. saya tak peduli.



yang penting , FREE! ♥ ♥ ♥

~weeeeeee~

3 comments:

Aizuddin Hanis said...

wah...bestnye...gune opr ape?

ashraf said...

cmane tu? nak tau gak :P

Sasa Al-Sharif said...

la. apahal publish pulak? rugi la informkan problem ni. hehe.. tq.

pasni celcom nak buat solution utk problem ni pulak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...