Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Wednesday, January 12, 2011

Ana Rafalli - Tolong Ingatkan Aku

Semua dah tau kan siapa Juara AJL25? ye. Ana Rafalli. Honestly , saya pun tak kenal sangat dengan die ni. Tak sangka lak kan die boleh menang. Walaupun ramai peminat muzik kat luar sana yang mempertikaikan kemanangan die ni. 


For me , ok lar. Terima je lar kalau die menang. Tak mempengaruhi life saye langsung. Kalau die share RM35 000 yang die dapat tu dengan saye , baru lar boleh dikatakan yang kemenangan die tu mempengaruhi life saye. haha. perahsaan betul. siapa lar saye ni sampai die nak share duet tu.


Bile dah berkali kali dengar lagu ni , boleh lar gak masuk telinga. hehe. 


Tolong Ingatkan Aku


Jangan disusun kata-kata penamat
Jangan disebut baris ayat keramat
Biar lenyap diserap sunyi
Biar senyap yang tak menyepi 

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa 

Mari patahkan papan markah lama
Mari padamkan buku tiga lima
Biar luka sembuh sendiri
Biar lupa dimakan hari 

Tolong ingatkan aku
Kisah kau tersedar
Dengan saku penyeluk masa

Kau dampingi aku
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu 

Bila marah merasuk minda
Kecewa menyelubungi jiwa
Aku lupa 

Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa

Teringatkanmu
Setiap detik jantungku berdetak
Setiap nota jiwaku berlagu-lagu 

Tolong ingatkan aku kisah kita
Tolong ingatkan aku
Kisah ku tersedar
Dengan kasih memeluk rasa 


Tolong ingatkan aku
..Kisah kita..


boleh dengar lagu ni kat SINI ye. 

kepada Ana Rafalli , semoga terus berjaya. 


p/s : acctually , saye tak tengok pun AJL25 ni. sebab kuar g makan ABC yang sedap kat Kg Melayu , Johor Bahru. sedapp. hehe.

3 comments:

Aizuddin Hanis said...

samelah sy pun xtgk gak..sb tgk MU vs Liverpool

Aizuddin Hanis said...

samelah sy pun xtgk gak..sb tgk MU vs Liverpool

Nurainaa Sofia Nurazizul said...

xhabes2 ngan bola die..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...