Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Saturday, January 15, 2011

TOMOK bakal tamatkan zaman bujang

Tomok atau nama sebenar die , Shah Indrawan ni khabarnye dah nak kawen. betul ke? kalau betul pun ape salahnye kan. umur pun dah 27 tahun. masa die baru baru jadi artis dgn New Boyz dulu , saye memang minat giler lar-hh. hehe. waktu tu pun saye baru darjah tiga kalau tak silap. tahun 2000. biasa lar , budak lagi time tu. haha.

Sampai kan mak usu saye ( masa tu die belum kawen lg dgn pak usu saye ni ) bgtau , kalau die cakap fon dgn pak usu saye , mesti dengar saye tengah melalak lagu New Boyz. haha. CD lagu lagu New Boyz dulu pun , saye amek ( amek je. xpe ) pakcik saye punye. pernah saye amek tp lum pulang lg , tgok2 je pakcik saye tu dah beli yang baru. ape lg. tak jadi lar nak pulangkan. buat koleksi je sampai sekarang pun ade lg saye simpan. hehehe.


Itu gambar tomok dulu dulu. sekarang dah laen. hehe. tomok bakal mendirikan rumahtangga dgn seorang wanita yang khabarnya bekerja kat salah sebuah syartikat penerbangan di Malaysia ( pramugari lar-hh ). Wanita tu dikenali sebagai Ayu dan berumur 31 tahun. 

Jodoh tak mengira usia kan. ade orang cakap kalau usia isteri lebih tua dari suami , jodohnya kekal. hurm , tak tau lar. ape yang penting persefahaman dan sikap tolak ansur adalah yang paling utama. 



Filem pertama tomok , Mantera pulak bakal ditayangkan pada pertengahan tahun ini. Semoga ape yang dirancangkan menjadi. InsyaAllah. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...