Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Thursday, January 27, 2011

Kecewa.


Saya kecewa! sebab tak dapat nak update blog. hukhuk. tak tau lar kenapa. line kat sini ok je. tapi bila nak sign in blog , tak bleh lak. tak dapat. bila time ada idea nak share dengan uolls , tak bleh lak. bila time tak tau nak tulis ape , laju je line tu. bb yang ter-sayang (ter-paksa syg) tak bawak. adeshh. next week , balek jb! yeay! mula mula taknak balek sangat sangat , pastu saya ber-mimpi something yang buruk! Uwaaa~~ :'(saya ter-sedar dari mimpi tu terus nangis). giler sedih! UUM start cuti 3hb februari. tapi saya balek 1hb februari. macam saya lak yang nak sambut raya. haha. nak buat camne. dah tiket bas tu 1hb malam. hehe.

tapi sebelum balek tu , kene buat esei untuk Ecom(2) tentang kehidupan seharian kat UUM ni. huh. banyak lar gak ide nak luahkan kat esei tu. pengalaman first day untuk sem yang kedua ni. kelakar (plus) malu (plus) manis , masam semua ada. camni citenya. dalam bas nak balek bilik , duduk kat seat palinggg belakang. tengah syok syok ber-borak sakan ngan geng geng saya , bas tu lalu kat bendol (saya panggil bendol. laen orang , laen panggilannya. a.k.a bumper. alar. Yang timbul timbul kat jalan tu) tanpa brek. entah lar. pakcik tu tengah ber-angan kowt. hehe. saya pun dengan tak sengaja , ter-keluar perkataan AAUUUUWWW! dengan kuatnye! uolls bayangkan lar-hh sendiri camne ye. dengan keadaan bas yang sure melompat bila lalu kat bendol tu tak brek!! lagi lagi untuk yang duduk kat seat belakang sekali. maaf tak sempat nak record lak time tu. semua yang ada dalam bas tu gelak. bukan sekejap je. lame tau! geram pun ada. erggh! saya nampak student yang duduk kat seat depan saya , gelak gelak ngan kawan dia. *maluuu*. time diorang nak turun , saya amek metro tutup muka. buat buat macam tengah baca. haha. geng saya yang laen lak , pakat gelak tak henti. hoi korang! hahaha.

ada lagi satu story yang tahap kesengalannya paling tinggi! tapi tak sempat nak story lar. laen masa ok. nak mandi dulu lar-hh. tak busuk pun. Cuma nak segar kan badan je. hehehehe. daaa~~


 

*tak ade pic boleh selit kat sini. sape sape ada idea camne nak bolehkan pic kuar kat blog bila post dari MS Word ni?*

2 comments:

AH7 said...

huhuhu~~~ awk melatah ape 2?.hehhe...

dah2 gi mandi busuk ah

Nurainaa Sofia Nurazizul said...

mane ade melatah. ter-- lar. haha, tak busuk okeys. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...