Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Sunday, March 27, 2011

ehh? GELAP! Earth Hour.

tadi time Earth Hour, saya jenguk jenguk lar kat luar tingkap. nak tengok UUM ni gelap or tak. saya tengok blok lain terang je. ada yang on lampu , ada yang tak. saya sendiri pun tak off lampu bilik ni. hehehe. ingat lagi tahun 2009 , ayah saya ikut ckali off lampu time Earth Hour ni. rumah yang lain tak buat pun.

dalam kul 9 malam saya nak turun makmal komputer. hajat di hati nak print notes. dengan tenang , bukak lar pintu bilik. tengok tengok GELAP! haishh.


seram lar lak. ingatkan diorang cam tak serius pun dengan benda ni. haha. saya masuk dalam bilik balik. tak jadi nak g print notes tu. masuk bilik , on lampu study. off lampu utama tu. baru.... nak off lampu. hehehe. baru ter-sedar. bagus gak student UUM ni kan. sape lar yang rajin g off lampu koridor satu blok. caya lar-hh. takde gambar untuk dikongsikan bersama. nak snap satu dua pictures , tapi takut nanti lain lak yang jadi. paham paham je lar ye.

kul 9.40 baru lar saya turun g print. lately baru terasa busy. macam macam assignment nak kene siapkan. ada pulak yang terasa hati dengan saya. huhuk. sory lar kalau buat sape sape terasa hati. sory jugak kalau tak banyak update blog.

k lar. nak titow. saket kepala tak hilang lagi. ter-paksa berkawad kaki dalam hujan gerimis tadi.

selamat malam.
mimpi yang indah indah.



4 comments:

aleen aiden said...

same jugak.1st time join earth hour giler excited tutup lampu.housemates pon kemain lagi laju je nak tutup suis sume.skali teb=ngok rumah org laen,sume terang benderang.kecewa btul.hu3

Nurainaa Sofia Nurazizul said...

kalau 1st time memang excited sikit kan. ye lar, banda baru. tapi bile dh lame2 dah jadi cam biase. orang laen pun malas nak buat gak. hehe

Ain Atika Zailani (PAL) said...

nyiahahah...semalam saya tergelap dalam bilik sorang sorang....waarrgghhh!!!!

Nurainaa Sofia Nurazizul said...

tergelap lam bilik? alar, kalau sorg2 xyah oof lampu. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...