Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Wednesday, May 25, 2011

Malaysian Social Network : rilek.net !


laman sosial untuk rakyat Malaysia. 

sebiji macam Facebook. nak tengok?


yang beza kat map tu lar. menunjukkan Semenanjung Malaysia & Timur Malaysia. hehe. 


Whats on your mind? ha. apa dalam fikiran korang skang? 

my application kat tepi tu memang dah ada. 

banyak application yang menarik & bukan mengarut macam facebook tu.


oleh kerana benda ni baru lagi , diorang ada buat poll. 

rasa kalau nak undi , undi lar. 

amacam? berminat nak sign up? saya dah sign up. saje je.

tapi takde kawan lagi. sape nak add , nak lar. 

tapi rasanya untuk masa ni saya tak lar active sangat. dengan fb lagi , blog lagi.

*macam buzy je* haha. 
  

2 comments:

k e y r i said...

"amat tidak setuju, jangan harap saya nak sokng".. hahahahahhahaha ayat die tu cam xleh bla pulak.. hahahha :D

Nurainaa Sofia Nurazizul said...

hahaha. saje buat lawak kowt. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...