Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Thursday, May 5, 2011

Benda Menarik di Google Search.

saya jumpa something yang menarik hari ni. rasanya dah ramai yang tahu , tapi saya baru tahu. takpe. yang penting dah tahu. hehehe. 


nak tahu ape?



1. Google Sphere
Buka website google. Taipkan Google Sphere.Tekan I'm feeling lucky.
Website google jadi macam mana?

2. Google Terbalik
Buka website google. Taipkan elgoog iaitu perkataan terbalik google. Tekan I'm feeling lucky. Jadi macam mana?

3. Google Loco
Buka website google. Taipkan google loco. Tekan I'm feeling lucky
Website google buat apa?

4.Masukkan keyword "beruk" dalam ruangan search. tekan i'm feeling lucky. Tengoklah apa yang keluar. Jangan gelak. Senyum saja.
dah try? try lar. 

dah try , bagitau apa perkara paling menarik yang korang terjumpa antara salah satu tu. 

saya pun tak tau kenapa google link kan perkara yang menarik tu ke situ. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...