Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Thursday, May 5, 2011

kenapa perlu ada Quota?

sedeh nya! 
..
..
nak follow blog orang laen tapi dah takleh. 

sebab ..


dah sampai had kuota yang ditetapkan. watdefish lar-hh.

padahal tak sampai lima blog pun saya follow hari ni. 

bukan saje saje nak follow. sebab blog diorang besh lar saya nak follow.

kenapa lar banyak sangat had wifi kat sini. nak maen game pun dah takleh.

mr BB duduk relax kat umah je.

oouwh. cepat lar masa berlalu. 

saya nak balek umah. 


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...