Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Sunday, October 16, 2011

Untuk bakal-bakal Ibu & Bapa

nak jadi ibu & bapa ni bukan senang. 

mesti tau cara nak jadi anak terutamanya time kecik kecik lagi.

di bawah ni adalah do's & dont's yang perlu korang tau.


haa. lawak kan? tapi mesti ada jugak yang buat macam tu.

kalau ada gak yang letak anak diorang lam container cam sangkar kucing tu,memang tak lar kan.

haha.

kesian lar baby baby ni kalau dapat makpak yang macam tu.


2 comments:

Ain Atika Zailani said...

hahah kalau laki aku buat macam tu aku lenyek die pakai pasu bunga.

Nurainaa Sofia Nurazizul said...

@ain atika zailani
haha. amboi jgn lar lenyek dgn pasu bunga. kang tak pasal2 masuk metro.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...