Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Monday, August 15, 2011

Minta MAAF.

ya. saya nak mintak maaf ni. 

sebab.. sebab.. biarkan blog ni tanpa update apa apa pun.

tapi still ada yang follow. terima kasih semua! 

saya ada beri tahu kan yang sebelum ni saya jual kuih untuk isi masa lapang cuti 3 bulan ni.

bulan ni lak, saya jual cookies untuk raya. 

mudah mudahan berjalan dengan lancar. insyaallah.






tu lar jenis kuih raya yang saya jual. tapi saya tak buat perkhidmatan pos ey.

area Johor boleh lar order. 

harga tak mahal pun. kalau berminat, boleh contact saya. 

student UUM atau sekitarnya nak order pun boleh. tapi dapat lepas raya lar.

hehe. takpe, boleh buat jamuan raya ngan kawan kawan kan.

saya ada something sebenarnya nak bagi FREE kat follower2 saya ni. 

tapi tak berkesempatan nak post something tu.

SELAMAT BERPUASA walaupun dah separuh bulan puasa kita lalui. hehe :D


4 comments:

asnizaziz said...

wahh, benda free ni laju je mata ni tangkap..hehe..apakah??

sara zainol said...

wah.. byknye kuh.. :) nk oder jauh sgt.. perlis mari hehe

Nurainaa Sofia Nurazizul said...

@asnizaziz ade lar. rahsia..... tunggu... hehe.

@sara zainol eh, boleh boleh order. lepas raya dapat lar. sy balek uum, sy hantar ke perlis. perlis tu dh kira mcam kawasan permainan sy je tu. hehe

Ain Atika Zailani said...

wah wah banyaknya..kite tak beli pon lagi kuih raya..baju raya pon belumm/hhuuuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...