Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Sunday, October 28, 2012

Alpha Lipid Slim Diet 2 (SDII)

fofular kan produk ni sekarang. bagi yang nak kuruskan badan tu, memang sesuai lar kalau try produk ni. sy pun try lar jugak. hehehe. 



baru start last month. baru minum 2tin. dapat lar turun 6 kg. 1 tin tu untuk seminggu je. kira average satu tin tu, dapat turun 3kg lar kan. sebab dah lepas minum 2 tin, baru timbang. timbang pun kt outlet ogawa kat mahkota parade. mmg accurate lar kan.. haha jauh bebenor ye.. 

kalau nak minum SDII ni, kena pantang nasi, tepung, mee, pasta & makanan/minuman yang bergula. boleh makan dari sumber protein sahaja. karbohidrat pun xleh lebih 35g sehari. uhuk2. susah ke? hurmm xsusah lar. makan je ayam ke, ikan ke, kerang, sotong. sedap ape. hehehe. hari minum air masak sajee.

kalau nak lagi best, minum GREEN TEA setiap hari. sy pun baru nk berjinak2 dgn green tea ni. yang jenama BOH pun ada kotak kecik 20bags RM4.90 je. tapi.. memang pahit gilewww (menunjukkan tahap kepahitan yang memang tahap www gtu). jenama LIPTON pun ada kotak kecik 10bags RM4.50. rasa dia.. ok lar. tak pahit. boleh diminum dgn tenang. hehehe

oppss lupa nak bgtau. sy TAK JUAL ye. saje nk bgtau je & sekadar coretan ntuk diri sendiri. haa.. kalau ada yang nak jual kat sy murah2, bleh lar. bukan apa, satu tin tu sy dapat harga dalam RM160+ kan. mahal lerr jugak..

update : actually lar kan.. kalau kita kurangkan makanan dari sumber karbohidrat, mmg berat akan turun. sebab berlaku pengurangan jumlah kalori yang diambil.. just produk2 mcm ni maybe mcm bagi lebih panduan atau motivasi sbb ada pantang larang yang pengguna kena ikut kan.. kalau nak diet sendiri tu, maybe just diet yoyo je. kejap diet, kejap tak.. kejap berat turun.. pastu naek balek. kan.. huhukk



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...