Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Wednesday, March 30, 2011

Banjir di Arau & Kangar

setelah berhari hari keadaan hujan di utara ni , akhirnya bencana banjir tak dapat jugak nak dielakkan. berita terkini , Arau & Kangar di Perlis telah pun dilanda banjir tetapi keadaan masih dapat dikawal lagi.

students terutamanya di UUM dinasihatkan untuk tidak ke sana. lebih baik lar duduk diam diam kat UUM ni. The Varsity Mall ada , Bistro River View pun ada , Kachi Highland , kat Pusat Sukan tu ha pun banyak aktiviti boleh buat kan. kalau setakat nak g pasar malam Changlun tu takpe lar. hehe


*The Varsity Mall*

naseb baek kat UUM ni hujan dah reda. kalau tak , silap silap boleh melimpah air kat tasik tu. biawak biawak semua nanti pakat naek ke darat lak. hehe.

harap harap lar time study week nanti , tak berlaku banjir kat mana mana tempat pun. sebabnya kalau banjir & ramai student UUM berada di luar kampus , takut takut pihak UUM akan postpone tarikh exam!

oh no no no.

p/s : entry lari tajuk sikit. hehe

3 comments:

umirah alias said...

huhu,,bah melanda..!

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

kat johor jarang sgt hujan..panas lg adalah..moga² cepatlah surut banjir

Nurainaa Sofia Nurazizul said...

umirah - bile banjir dh melanda, tak dpt nk buat pe. just berserah je to ALLAH.

cik betty - sebab tu lar saye sayang johor! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...