Nuffnang

There was an error in this gadget

ahli.kabinet.terhormat

oh! blog

Thursday, June 2, 2011

Apa yang menarik di Facebook Barack Obama?

bukan nak gosip apa pun. saja je nak tengok korang alert or tak dengan benda yang simple simple camni. hehe.

cuba korang perhatikan 3 gambar di bawah. cari perbezaan.

..


...


...


dah dapat? apa yang laen dengan facebook Barack Obama ni?

muka dia berubah? ish. ada ke situ lak.

haa. bilangan peng-like page ni akan bertambah setiap saat! uishh. 

cuba korang buka facebook dia , refresh setiap satu saat. 

bilangan tersebut akan bertambah tambah dalam jumlah yang banyak. 

bukan sikit sikit okeys. 

agaknya bila time korang refresh page dia jap lagi , mesti angka dah jejak lebih 30 juta like.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...